Anbefalinger (marlind)

Anbefalinger


DIY: Lag dine egne sløyfe armbånd

Do it yourself: Da jeg så denne videoen i går, laget av søte macbarbie07, fikk jeg mye inspirasjon til å lage mitt eget sløyfe armbånd. Så jeg fant frem en gammel veske som jeg aldri bruker, og følgte den super enkle måten på videoen. Ble faktisk fonøyd med resultat, veldig enkelt og søtt tilbehør!Nå sitter jeg å venter på regnbue muffinsene som står i ovnen. Må jo ha noe godt å kose meg med mens jeg øver på skolearbeid. Har du lagt noe tilbehør selv før? Pleier du å bake? 

 • Publisert 30.jan.2012 @ 20:31
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

Mine favoritt neglelakker til vinteren

// Depend nr. 89, Gina Tricot "Grape royal", Yes love nr. 346, Gina Tricot "Silver", Elf "Golden Goddness" //

Jeg er endelig tilbake - med nytt kamera! Det er en deilig følelse og endelig kunne ta bilder igjen, etter nesten en månde unten kamera. I tillegg kom selvutløser kontrollen min i posten i dag, så nå er inspirasjonen og humøret på topp. Uansett, her er hvertfall de lakken jeg har brukt mest i viner. Det har nok gått mest i mørke og glitrete farger, sølvlakken må nok være favoritten. Nydelig både alene og oppå andre lakker!

Hvilken lakk likte du best? Har du noen favoritter for vinteren?

 

 • Publisert 25.jan.2012 @ 17:36
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

Fotokalender; luke 6

Jeg beklager for at det nesten bare har vært innlegg om fotokalenderen i det siste, men jeg har det så utrolig travelt for tiden. Kom faktisk hjem for et kvarter siden, har hatt generalprøve og forestilling rett etter skolen i dag. Vi skal ha to forestillinger i morgen også, så da anbefaler jeg alle som bor omkring Haugesund til å komm på festivitene. Da sier det seg selv at jeg ikke får så mye tid til å lage skikkelige innlegg. Håper uansett dere likte bildet, og at dere ikke synes det er kjedelig med kalenderen? Har du mye å gjøre for tiden? Marlind

 • Publisert 06.des.2011 @ 22:02
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 2

BOKANBEFALING: "Saras nøkkel"


En ny bokanbefaling, denne gangen av "Saras nøkkel" skrevet av Tatiana de Rosnay. Den handler om de franske jødene under 2. verdens krig, og er helt utrolig sterkt! Du sitter igjen med en klump i magen etter å ha lest den, men du får også bedre forståelse for hva de gikk i gjennom. Absolutt verdt å lese!Liker du å lese? Har du lest "Saras nøkkel"? Marlind

 • Publisert 23.nov.2011 @ 19:23
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 2

Tips til årets julekalender

I år ville jeg ha en kalender utenom det vanlige. Ingen ekkel sjokoladekalender, eller en juleFlax-kalender som jeg aldri vinner på uansett. Nei, jeg ville faktisk bruke pengene mine på noe viktig, noe som kunne gjøre en forskjell.

Da fortalte noen venner av meg om kristen russen's julekalender. Da skal du legge vekk en krone den 1. dagen, to kroner den 2. dagen, tre kroner den 3. dagen osv. Pengene som du samler opp, som etter hvert faktisk blir en del, går til Thailand, Etiopia og Honduras, og skal brukes på barn som ikke har muligheten til å gå på skole. Genialt opplegg! Les mer om det her. For å gjøre kalenderen litt kjekkere har jeg pyntet et vanlig syltetøyglass.


Hvilken julekalender har du? Blir du med på denne? Marlind

 • Publisert 21.nov.2011 @ 17:01
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 5

Dreamcatcher

Dreams are illustrations from the book your soul is writing for you.

//Canon EOS 450D, 50 mm 1:1.8 // Hva synes du om bildet? ♥Marlind


 • Publisert 16.nov.2011 @ 17:03
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

BOKANBEFALING: "Den glemte hagen"

I det siste har jeg fått mer og mer leselyst. Jeg har en lang liste med bøker jeg vil lese, og nå holder jeg på med "Den glemte hagen" av Kate Morton. Jeg tenkte jeg skulle forteller dere litt om den, slik at flere for øynene opp for denne søte boken. I boken får vi innblikk i 3 forskjellige fortellinger, som alle flettes sammen i en felles historie. Selv om boken er litt lang, er den veldig spennende og koselig! Vil dere ha flere bokanbefalinger? Hva er din favorittbok? ♥Marlind


 • Publisert 25.okt.2011 @ 18:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 2

Blogger som er verdt et besøk, del 1

Av og til vil jeg skrive om noen blogger som jeg syns fortjener litt ros og et besøk av dere. Helst vil jeg skrive om blogger som ikke ligger på topplisten, men som likevell fortjener en omtale her. Legg igjen adressen din så blir det kanskje deg neste gang. Hjertene er forresten lånt av carolinemaria.blogg.no!


Det er ikke lenge siden jeg oppdaget May-Liz sin blogg, men jeg har vært fast leser siden den gang. Hun tar fantastiske bilder, og har en veldig søt og fin stil. Absolutt verdt en titt innom!


Da piasoe sluttet å blogge, anbefalte hun alle å titte innom venninnen hennes Johanne sin blogg. Det er jeg utrolig glad for at hun gjort. Johanne skriver på en utrolig morsom og gøyal måte! Hun tar veldig fine bilder, og virker som en veldig søt jente.


Denne jenta har et virkelig talent innen for foto! Bildene er utrolig inspirerende og hun varierer godt i innleggene. Hun har også kjempe søt stil. Anbefaler alle å stikke innom bloggen hennes.

Leser du noen av disse bloggene? Hvilke blogger er dine favoritter? ♥Marlind

 • Publisert 17.okt.2011 @ 13:11
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 5

Hvilket design likte du best?

Som du kanskje ser har jeg endret en del på designet mitt. Jeg vil ha et litt mer sommerslig design, og fant en supersøt blomsterbakgrunn. Men så lurer jeg på; hvilken likte dere best? Jeg vet at den jeg har nå kanskje er litt voldsom, derfor klarer jeg ikke helt å bestemme meg om jeg likte bedre den jeg hadde før. Forresten, jeg er uansett klar om over at det er ting jeg forsatt på fikse på. Designet viser best i Firefox!


ellerSå, hvilket design synes du var finest? Blomster eller nøytral gul?

♥Marlind

 • Publisert 13.jun.2011 @ 18:29
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 6

Anbefaling: Lag din egen is

Nok en gang kom Bethany med en smart ide til varme sommerdager. Da hun la ut DENNE videoen om å hvordan du kan lage din egen is med naturlige ingredienser, måtte jeg bare prøve den. Her er min forklaring på hvordan du kan lage dine helt egne saftiser:


Det du trenger er noe til å lage isen oppi, jeg bruker plastikkopper, noe å holde isen i som f.eks. skjeer, din favoritt frukt, og en væske. Du kan velge selv, men jeg tror vann, juice eller saft er best.Skjer opp frkuten i så store biter som du selv ønsker. Et tips er å tak vekk alt skallet, jeg tror ikke det vil smake så godt!


Fordel frukten oppi koppene.


Hel juicene oppi, slik at ca. all frukten blir dekket.


Stikk skjeene oppi, det er lurt at de står ca. mitt i koppen slik at de blir enklest mulig å holde.


Så er det bare å sette dem i fryseren. Det tar ca. en dag før de er helt frosne.

Hva synes du om anbefalingen? Kommer du til å prøve dette?
♥Marlind

 • Publisert 07.jun.2011 @ 14:54
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 7

My inspowall, my inspiration
På inspoveggen min henger jeg opp bilder av ting som inspirerer meg. Den henger rett over senga mi, og er det første jeg ser hver morgen. Neste gang du kjeder deg, hvorfor ikke lage en inspovegg du også? Klipp i gamle blader finn noe som får deg til å smile og heng det opp på et sted du ser hver dag.

Har du lagt inspobilder før? Hva synes du om min?

 • Publisert 19.mai.2011 @ 16:56
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 6

Feather earrings

For en uke siden kom jeg over denne videoen HER (det går ikke å vis den på bloggen, så trykk på linken). Jeg har følgt denne jenta utrolig lenge, og hun har kjempe mange morsomme og interresante videoer. Denne gangen viste hun hvordan du kan lange dine helt egne fjærøredobber. Jeg synes ideen var genial, og i dag har jeg laget et par, helt selv. De ble ikke på langt nær så fine som hennes, men jeg synes det er litt gøy å tenke at jeg faktis har laget disse helt på egenhånd!
Som jeg sa ser det veldig hjemmelaget ut, men øvelse gjør mester. Jeg har mange andre farger, så nå skal jeg lage mange så jeg blir flinkere!Har du å laget smykker osv. selv før? Hva synes du om øredobbene, smart ide eller hva?

♥Marlind

 • Publisert 04.mai.2011 @ 17:11
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 2

Produktanbefaling: GarnierBroren min og kjæresten hans var i Polen for noen uker siden, og da kom han hjem med disse produktene til meg. Har egentlig ingen særlig erfaring med garnier produkter fra før av, bare denne her, men ble veldig positivt overrasket!

Nr 1 - Håndkrem: Denne håndkremen er utrolig fet, og gjør hendene supermyke. Jeg har veldig tørre hender, spessielt om vinteren, så denne passet perfekt for meg! Eneste minuset er at den ikke holder så lenge, så jeg må ofte påføre flere ganger på en dag.

Nr 2 Deodorant: Meningen med denne deodoranten er ann den ikke skal sette merker på klærna, så det er ikke flytende væske i den. Den lukter kjempegodt, men jeg synes den er litt vanskelig å påføre. Det er på en måte som å skrubbe et såpestykke i armhulene..

Nr 3 - Bodylotion: En fantastisk lukt, og den gjør huden kjempemyk. Som du ser skal den egentlig lukte litt honning, en lukt som jeg ikke liker, men jeg synes bare den lukter friskt og godt. Holder hele dagen.

Nr 4 - Dagkrem til ansiktet: Denne kremen funker omtrent slik som denne, men er litt fetere. Derfor liker jeg å heller påføre denne om kvelden, slik at den ikke gjør huden min skinnedene og fet. Den er supergod, spessielt om vinteren når jeg blir tørr i ansiktet.

Nr 5 - Ansiktsskrubb: Skal skrive et eget innlegg om denne i et 15-dager innlegg. Men kan hvertfall si at den hjelper mot min hud.

Har du prøvd noen av disse produktene? Forresten vuderer å starte med slike anbefalinger hver søndag, hva synes du om det?

 • Publisert 20.mar.2011 @ 20:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 1

Anbefaling: Gimp redigeringsprogram

For to uker siden lastet jeg ned programmet Gimp. Jeg hadde aldri prøvd det før, men savnet å ha et redigeringsprogram, utenom det som følgte med macen. Jeg lastet ned en gratisversjon fra internett.

Med en gang jeg startet programmet, forstod jeg null og niks. Det virket kjempe avansert, og det var så vidt jeg klart å åpne et bilde. Men så begynte jeg å se videoer på Youtube, og etter hvert forstod jeg mer og mer. Nå har jeg lært meg noen nye teknikker jeg redigere bildene mine med. Programmet er faktis veldig bra, for meg virker det som en litt annen versjon av Photoshop, selv om jeg aldri har prøvd det selv. Her noen bilder jeg har redigert i Gimp, men husk; Jeg er er forsatt nybegynner, så bildene er veldig amatøraktige.


tutorial her

Tutorial her

Tutorial her


Tutorial her

Mne.blogg.no, har også lagt ut et innlegg med forskjellige gimp tutorial her

Har du prøvd redigeringsprogrammet Gimp? Noen gode tutorials å anbefale meg?

♥Marlind • Publisert 09.mar.2011 @ 12:02
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 12

Produktanbefaling: Mascara

Her er to mascaraer som jeg har brukt i det siste

Loreal Double extension (fås kjøpt på H&M, vita osv.)

+ Gir veldig fyldige og lange vipper

+ Den hvite siden gir enda mer fylde

+ Holder nesten hele dagen, og drysser ikke

- Kan gi klumper viss du tar på mye på

- Den hvite mascaraen viser under den svarte viss du ikke dekker helt

 

Super Lash Volume mascara (fås kjøpt på Nille, for 30 kr)

+ Gir et veldig naturlig resultat

+ Klumper ikke

+ Holder absolutt hele dagen

- Kan se ut som du nesten ikke har på noe, fordi den er så tynn

- Går ikke vekk med vanlig sminkefjerner eller vann, må gnikke

 


//opperst - Super lash, nederst - Loreal//

Når skal jeg ut å spise med Vilde og Signe, to gode venninner av meg fra dans. Kommer nok til å bli kjempe koselig, og jeg gleder meg veldig. Så i morgen kommer forhåpentligvis noen bilder fra kvelden i kveld.

Har du prøvd noen av disse mascaraene? Hva skal du i kveld?

♥Marlind

 • Publisert 18.feb.2011 @ 16:56
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 7

Produktanbefaling: Garnier dagkrem

Tenke jeg skulle gi dere en liten anbefaling. Denne kremen bruker jeg hver dag. Både under sminken og etter at jeg har dusjet. Den gir huden god fuktighet og lukter kjempe godt.

 


+ Lukter godt

+ Fuktigheten holder godt, og har hjulpet meg masse med tørr vinterhud

+ Koster ca. 70 kr på dagligvarebutikker, noe som er egentlig veldig bra når kremen funker

 

- Liten krukke, men det tilsvarer vell til prisen

- Kan bli litt fet, for folk med fet hud fra før av (som meg), da bør du ikke bruke så mye om gangen

 

Har du prøvd denne kremen? Hvilken dagkrem bruker du?

♥Marlind
 • Publisert 28.jan.2011 @ 17:23
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 6
hits