desember 2011 (marlind)
hits

desember 2011


When you look at my cupcake, you have to smile


" The world always looks brighter while eating cupcakes."

Nå stikker jeg til byen for å for å bytte noen julegaver, før jeg drar på besøk til Julie, en venninne i klassen min. I morgen må jeg grytidlig opp, for å ta bussen til Lillehammer. Ønske meg god tur, blir kanskje mobilblogging noen av dagene. Liker du å bake? Marlind

 • Publisert: 27.des.2011 @14:51
 • Kategori: Bakeglede
 • Kommentarer: 7

avslapping før avreise

åå, hvor deilig er det ikke med slike late dager hvor du kan sove til klokken 1, gå i pyjamas hele dagen, spise sjokolade til frokost og bare slappe helt av med en god bok. Det er på slike dager du kjenner hvor godt det egentlig er med ferie. Den gode lukten av pinnekjøtt, gjør ikke akkurat dagen værre!

I tillegg må jeg jo lade opp til den 28. desember, for da reiser jeg avgårde til Lillehammer på nyttårsleir. Var der i fjor også, tror det blir like bra, om ikke bedre i år. Da blir det dager fullt med dansing, show og snø. Gleder meg!
Nå sitter jeg her i verdens herligeste tøfler og nattbukse, som var gave fra mine kjære foreldre. Beklager forresten de dårlige bildene, broren min har stukket av med linsen så da får jeg nøye meg med fish eye-linsen hans. Fikk du noe fint til jul? Marlind

 • Publisert: 26.des.2011 @14:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

May the goodness of christmas give you hope

Gårsdag var en utrolig fin og avslappende dag, med tv-titting, gudstjeneste i kirken og besøk av familien. Middagen bestod av kalkun, og det var godt jeg ikke skulle lengre enn til sofaen, for det kjentes ut som hele magen skulle sprekke. Godt det bare er julemiddag en gang i året ♥ Jeg fikk også mange fine gaver i år. Det er slike dager som får meg til å forstå hvor godt vi har det, og hvor viktig det er å være takknemlige! Håper alle hadde en fin dag i går, og får en forsatt fredfull romjul.


Hadde du en fin dag i går? Hva er dine planer for romjulen? Marlind

 • Publisert: 25.des.2011 @21:23
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 6

This is the message of Christmas: We are never alone.

Quote'sen ovenfor er skrevet av Taylor Caldwell. 

Kjære Maria. 

Jeg ville bare ønske deg en riktig

(Det står God Jul) 

fordi Maria jeg er 


og jeg vil vise deg juletreet mitt. (igjen)


Du gjør meg glad året rundt,


selv når du sover 


og når du leker sexy.


Julehilsen fra StiviØnsker selvfølgelig en god jul til alle dere andre også! 

 • Publisert: 23.des.2011 @23:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Utfordring: All about christmas

1. Når begynner du å glede deg til jul? Hvert år kommer julestemningen i oktober, og da er alt jeg tenker på jul. Men så kommer desember og den er vekke med en gang.

2. Har du forsatt julekalender? Ja, i år har jeg hatt denne kalenderen, i tillegg til fotokalender her på bloggen. Men du kan si at jeg failet på begge to.

3. Hvilke filmer er dine julefavoritter? "Hjemme alene"- filmene slår alltid ann hos meg.

4. Har du noen morsomme juleminner? Alle husker vell den gangen de fant ut at julenissen ikke var ekte, men at det bare var naboen med en maske. Husker godt hvor stolt jeg var, alt jeg snakket om hele kvelden!5.Hvordan ser din typiske juledag ut? Vi står opp ganske tidelig for å gjøre alt klart til kvelden. Jeg og brødrene mine pleier å sette oss ned foran TV og se på "Reisen til julestjerne" og de andre klassikerne. Så går vi i kirken, og om kvelden har vi god middag og åpner pakkene.

6. Hva spiser du til julemiddag? Jeg skulle ønske vi hadde pinnekjøtt, men dessverre liker ikke besteforeldrene mine det. Så i år skal vi ha kalkun, godt det også da.

7. Har du noen juletradisjoner? Om morgene pleier vi å få åpne en liten pakke hver, en tradisjon vi har hatt fra vi var små.8. Hva er dine favoritt julesanger?
De har jeg skrevet om HER.

9. Hva er den beste julegaven du noen gang har fått? Det må være den rosa sykkelen jeg fikk da jeg var liten!

10.Ekte eller falskt juletre?
Absolutt ekte! Elsker den gode granbar-lukten.

Har du noen av de samme svarene som meg? Tar du utfordringen? Marlind

 • Publisert: 19.des.2011 @20:43
 • Kategori: Utfordring
 • Kommentarer: 5

181211 - time for time


... stod jeg opp etter mange timers med herlig søvn.


...spiste jeg en sen frokost, mens jeg koste meg med nr 5 i serien "Pretty little liars".


...pakket jeg inn julegaver. De ble overraskende bra, til å være meg.


...ble det julemiddag, med ribbe. namnam!


...laget jeg julekort. Synes det er så koselig å gi personlie kort som jeg har laget selv.


...koste jeg meg med gløgg. Den beste varme drikken, etter kakao!


...gjorde jeg meg klar til enda et selskap. Nå drar jeg til Sigrid, håper dere får en fin søndag! Hva har du gjort i dag? Marlind

 • Publisert: 18.des.2011 @18:07
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 1

Kafebesøk og bursdagsbarn

I dag dro jeg og bestevennene mine på juleshopping. Fikk handlet inn alle de siste julegavene, så er også det i boks. Dro også på café for å feire bursdagsbarnet; selveste Sigrid! Min kjære bestevenninne som har holdt ut med meg alle disse 17 årene, hadde bursdag i da. Du er best, takk for alt
Nå må jeg forte meg, blir dobbel 16års dag i kveld, så da må jeg nesten stelle meg! Hva synes du om bildene?
Marlind

 • Publisert: 17.des.2011 @17:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3

Totally free

I dag fullførte jeg den siste prøven for 2011. For en fantastisk følelse! Nå finnes ikke ord som; prøve, fremføring, pugging, i mitt hodet lenger. Ok, hvertfall ikke frem til skolen begynner igjen. Så i dag blir det en skikkelig avslappende kveld. TV-titting med familien, snop og chips, før jeg stikker til en venninne for å slappe av enda mer. Skal bli herlig, etter 2 utrolig stressende uker.

Akkurat nå sitter jeg i sengen min, med data på fanget og sjokoladeskålen ved siden av meg. Denne helgen skal nytes!
 
Må forresten få gratulere denne vakre jenta med bursdagen i dag. Du er super, glad i deg vennen! Gratuler henne du og vell.

Når får du juleferie?
Marlind

 • Publisert: 16.des.2011 @19:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1

Fotokalender; luke 14

Min flinke handymann av en pappa klarte selvfølgelig å fikse kameralinsen min. Så nå forresetter jeg med fotokalenderen, selv om jeg mangler noen dager. Luke 14 minnet meg forresten på at det bare er 10 dager til jul, desember fyker av gårde! Hva synes du om bildet? Gleder du deg til jul? Marlind

 • Publisert: 14.des.2011 @20:26
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 3

Verdens beste Siv Linda fyller år i dag

I dag har en av mine aller beste venner bursdag. Min kjære Siv Linda har endelig blitt 17 år! Selv om du kaller meg mini og er høyere enn meg, vil du nok alltid være et halvt år yngre enn meg, lille venn!

Ungdomsskoletiden ble en bra tid på grunn av deg. Du og jeg fant tonen fort det første året, og siden da har vi holdt sammen. Har vært en god del fjortiskrangler opp igjennom årene, alt fra bitchslapping til endeløse dager uten snakking, men det er det som har gjort oss til bestevenner.

Du er en så fantastisk person. Når jeg trenger noen å snakke med, er du bare en telefonsamtale unna. Du hører alltid på alt tullet jeg trenger å få ut, og har alltid noen gode råd å komme meg. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på det. Utenom dette har du en fantastisk personlighet, et smil som sjarmerer de fleste og et nydelig utseende. Vakker på innsiden og utsiden!

Noen personer er rett og slett ment for hverandre. Uansett hvor klisje det høres ut, tror jeg det er sant. Noen personer klikker du bare med, du merker det med en gang dere møtes for første gang. Jeg og Siv Linda er to slike personer. Du er min bestevenn, og jeg vet vi kan klare alt i lag.

Det er sikkert bare du som kommer til å lese alt dette, Siv Linda. Men alle dere andre, kan hvertfall skrive en fin gratulasjon til henne i kommentarfeltet. Da blir hun nok glad!
Gratulerer med dagen vennen. Gleder meg til i kveld, da skal du få den klemmen du fortjener!
Marlind

 • Publisert: 13.des.2011 @15:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Mine favoritt julesanger

Kurt Nilsen & KORK - Himmel på jord

The Polar Express - Believe

It's the most wonderful time of the year - Disney

All I want for christmas - Mariah Carey og Justin Bieber

Driving home for christmas - Chris Rea

Shake up christmas - Train

 
Hva er din favoritt julesang? Likte du noen av mine? Marlind

 • Publisert: 12.des.2011 @20:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Pepperkaker og julekos

I går var vi en liten gjeng som feiret at vår kjære Charlotte snart blir 17 år. Hadde det kjempe koselig med nachos, latter og jentesnakk. Senere satt vi oss ned og baket pepperkaker og årets 2. pepperkakehus. Med julemusikk i bakgrunnen, nissehuer og de søsteste jentene, kom jammen meg julestemningen snikende også. Dessverre ble det ikke så mange bilder, fordi linsehuset mitt er blitt ødelagt.

Midt under baking klarte jeg å få knekk, som er kokvarmt sukker, over begge hendene mine. Var helt utrolig vondt, og jeg sutret over det resten av kvelden. Nå har det blitt store blemmer -og nei dere vil ikke se det! Jaja, kom hvertfall noe godt ut av det, lærte meg at varm knekke er farligere og varmere enn du tror.


Hva synes du om bildene? Har du begynt på julebaksten? Marlind

_______________________________________________________________________________________________________________
Fotokalenderen går ut i noen dager, for begge linsene mine er ødelagt. Men med en gang kameraet et tilbake fra reparering forsetter jeg.

 • Publisert: 11.des.2011 @14:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 13

Fotokalender; luke 10Nå har jeg begynt å pakke inn julegavene jeg har kjøpt. Selv om jeg er utrolig dårlig til å pakke inn gaver, er det hvertfall et nytt steg mot jul. Ikke lenge til nå, om to dager er vi halveis. Kjenner jeg er klar for ferie, pinnekjøtt og julekos nå! Har du begynt på julegavene i år? Hva synes du om bildene? Marlind

 • Publisert: 10.des.2011 @18:35
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 2

Gårsdagens antrekk 091211

Desember er en hektisk månde og spesseilt denne uken her. Det er for få timer i døgnet, og det har rett og slett ikke blitt tid til å blogge de to siste dagene. Men nå kan dere gledere til mange bilder jeg vil viser dere. Men er her er hvertfall gårsdagens antrekk fra julebordet jeg var på. Nå må jeg spring avgårdet til førjulskafe, stressende hverdag!
// Kjole - H&M, hårbånd - Vita // Hva synes du? Har du mye å gjøre for tiden? Marlind

 • Publisert: 10.des.2011 @10:38
 • Kategori: Outfit
 • Kommentarer: 2

Fotokalender; luke 7
Snøen ligger som et tynt, pent teppe over gresset, nydelig! Hva synes du om bildene? Marlind

 • Publisert: 07.des.2011 @22:43
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 2

Innkjøp; Stavanger 3. des
// Neglelakker - Gina Tricot, julekjole - H&M, klistremerker - Accessorize, wedges - Skopunktet //

Hva synes du om innkjøpet? Hva likte du best? Marlind

 • Publisert: 07.des.2011 @15:18
 • Kategori: Shopping
 • Kommentarer: 2

Fotokalender; luke 6

Jeg beklager for at det nesten bare har vært innlegg om fotokalenderen i det siste, men jeg har det så utrolig travelt for tiden. Kom faktisk hjem for et kvarter siden, har hatt generalprøve og forestilling rett etter skolen i dag. Vi skal ha to forestillinger i morgen også, så da anbefaler jeg alle som bor omkring Haugesund til å komm på festivitene. Da sier det seg selv at jeg ikke får så mye tid til å lage skikkelige innlegg. Håper uansett dere likte bildet, og at dere ikke synes det er kjedelig med kalenderen? Har du mye å gjøre for tiden? Marlind

 • Publisert: 06.des.2011 @22:02
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 2

Fotokalender; luke 5

I dag har jeg vært på danseøvelse, for i morgen og på onsdag skal vi ha forestillinger. Det gikk egentlig ganske dårlig på øvelsen i dag, me sier de ikke "Viss generalprøven går dårlig, går forestillingen bra"? Får håpe det er sant hvertfall. Ellers har snøen kommet til Rogaland, utrolig fin start på morgen. Håper den blir liggende helt frem til jul! Går du på dans? Marlind

// Canon EOS 450D, 50 mm 1:1.8 // Hva synes du om bildet?

 • Publisert: 05.des.2011 @18:59
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 2

Fotokalender; luke 4


Trykk på play knappen, nyt sangen, synk ned i en god stol og la julestemningen komme til deg. Hva synes du om bildene? Marlind

 • Publisert: 04.des.2011 @21:27
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 2

Juleshopping i Stavanger

Bilder fra en kjempe fin helg i byen Stavanger. Fikk gjort unna en del juleshopping, og nå er jeg nesten ferdig med alle julegavene. Selv om det er utrolig koselig å kjøpa gaver til andre, og se at de setter pris på det, skal jeg ikke nekte for at det er litt deilig å vite at jeg er ferdig meg det. Innkjøpene kommer forressten en gang denne uken, er kjempe fornøyd! Er jo ikke så lenge til jul heller nå, i dag er det allerede 2. søndag i advent. Har du begynt på julegavene? Marlind

 • Publisert: 04.des.2011 @19:00
 • Kategori: Shopping
 • Kommentarer: 3

Fotokalender; luke 3
Hva synes du om bildene? Hva forbinder du med jul? Marlind

____________________________________________________________________________________________________________________
Innlegget et postet av verdens beste Siv Linda, Maria oppholder seg i Stavanger på shopping.

 

 • Publisert: 03.des.2011 @13:16
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 2

Fotokalender; luke 2


"The best of all gifts around any Christmas tree: the presence of a happy family all wrapped up in each other"

Nå stresser jeg som en gal for å være kalr til stavanger bussen som går om en time, mye som skal gjøres får den tid! Her er hvertfall bilden nummer to i fotokalender min. Hva synes du om bildet? Hva skal du i helgen? Marlind

 • Publisert: 02.des.2011 @16:08
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 1

Santa Claus is coming to town


Bilder fra i går, når jeg og noen fra klassen var nisser på julegateåpning.

Etter skolen i dag reiser jeg på helgetur til Stavanger. Da blir det tid for juleshopping, håper på å bli ferdig med de fleste julegavene. Blir herlig å slappe helt av en helg, for nå blir det virkelig travelt på skolen frem over. Men den tid, den sorg. Har fått en venninne til å poste fotokalender-bildet i morgen. Håper dere får en fin helg! Hva synes du om bildene? Marlind

Hva synes dere forresten om designet? Har bare endret noen farger, og fått ny header som er laget av Martine Kristine. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd!

 • Publisert: 02.des.2011 @09:46
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Fotokalender; luke 1

I dag har jeg vært nisse under julegateåpningen i Haugesund. Vi delte ut kakemenn til alle barna, og gleden i øynene deres gjorde alt verdt det. Nå er hele gaten tent med lys, julemarkedet har startet og det store juletreet er pyntet. Gleder meg til en finfin desember, men mange kjekke ting som skjer! Flere bilder fra julegateåpningen kommer i morgen. Har dere tent lys i byen? Hvordan har din 1. desember vært? Marlind

 • Publisert: 01.des.2011 @19:36
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 3

marlind

marlind

17, Arendal

Maria, 16 år, fotografering, danselinjen, sommer, venner, smile.

Kategorier

Arkiv