juli 2011 (marlind)
hits

juli 2011


Foto; Sommeridyll

Hva synes du om bildene? Har du hatt fint vær i dag? ♥Marlind

 • Publisert: 14.jul.2011 @22:23
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 4

Dag 33 - Dine favoritt bøker

Opp igjennom tidene er det en serie som alltid har vært min favoritt; Harry Potter! Gleden var like stor hver gang en ny bok i serien kom ut. I begynnelsen leste mamma bøkene for meg, men etter hvert leste jeg dem selv. På onsdag skal jeg på preimeren til den siste filmen, gleder meg kjempe mye!

Utenom "Harry Potter" har jeg lest to bøker i sommer som virkelig falt i smak. Vet helt om jeg vil kalle dem favoritter, men det er hvertfall to bøker jeg virkelig vil anbefale dere å lese! Den første heter "Little Bee" og er skrevet av Chris Cleave. Den handler om en jente som blir sendt fra Nigeria til London som innvandrer. Boken er utrolig sterk og bra skrevet.Den andre boka en nok litt mer kjent, nemlig "Øya" av Victoria Hislop. Boka handler om familiehistorie og hva som hendte på Kreta 1950-tallet. Forfatteren har skrevet om et veldig orginalt tema, som jeg ikke vil røpe her. For å være helt ærlig har jeg faktisk ikke lest ferdig boka enda, men det sier jo litt om hver bra den er når jeg velger å skrive om den for det!


Hva er din favorittbok/bøker? ♥Marlind

 • Publisert: 10.jul.2011 @22:22
 • Kategori: Utfordring
 • Kommentarer: 1

You know that feeling

Følelse av nyklipt gress under føttene. Følelsen når tørr å være akkurat så barnslig som du vil. Følelsen av en ekte latter med en god venn. Følelsen av sol på kroppen. Følelsen av lette klær mot kroppen. Følelsen av at dagen ble akkurat slik du ønsket det.


Følelsen av å være første mann uti vannet.
Følelsen av iskaldt vann mot kroppen. Følelsen av saltvann i munnen. Følelsen av krabber som kryper over tærne dine. Følelsen av et varmt håndkle.


Følelsen av å slappe helt av med gode venner. Følelsen av å le sammen. Følelsen av takknemlighet ovenfor vennene dine. Følelsen av at du stoler på dem. Følelsen av en vellykket dag. FØLELSEN AV SOMMER!Hva er en perfekt sommerdag for deg? ♥Marlind

 • Publisert: 08.jul.2011 @18:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Scrapbooking


Nå har jeg sittet mange timer i strekk og scrappet. Boken ble ikke slik jeg hadde sett for meg i hodet mitt (noe som egentlig skal ganske mye til), men jeg vet at det uansett kommer til å være gøy å se igjennom boken om noen år og mimre tilbake til London. Skriv forresten gjerne en kommentar, viss du vet om noen sider med fin scrapbooking inspirasjon. Da hadde jeg blitt glad! Nå skal jeg forsette å scrappe, før jeg må sette meg ned å lese på "veien til førerkorte".. jaja, vil jeg ha lappen må jeg nesten øve litt også. Liker du å scrappe? ♥Marlind

 • Publisert: 04.jul.2011 @20:57
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Dag 32 - Hva vil du jobbe med i fremtiden

Opp igjennom årene hadde jeg utrolig mange ting jeg ville bli. Alt fra prinsesse, sangstjerne og forfatter, til konditør, sykepleier og arkitekt. Men enda den dag i dag har jeg ikke anelse om hva jeg faktisk vil bli når jeg blir "stor". Det er så altfor mange ting å velge mellom. Hvordan er det mulig å velge et yrke i en evig haug av valg?

Jeg tror at jeg nok kommer til å prøve ut mange forskjellige ting før jeg bestemmer meg. Da vil det nok være lettere å vite hva som passer til meg, og hva som er helt feil. Du lærer ikke uten å prøve. Noe som er viktig for meg er at jeg blir utfordret i jobben min, at det ikke skjer det samme hver dag, at jeg får jobbe med mennesker og se at det jeg gjør faktisk gjøre en forskjell.

Jeg høres kanskje kresen ut, men tenk da: Du skal jo faktis jobbe med dette lenge! Det er ikke bare en ferie du reiser på i en uke, eller en helgejobb du får hjemme. Derfor synes jeg det er viktig å finne det rette for meg. Så kanskje jeg faktisk en dag blir en av de tingene jeg skrev i første linje, eller kanskje noe helt annet. Men det er ikke noe jeg stresser med. Jeg vet at en dag vil jeg finne en jobb som passer for meg!


//Bilder - weheartit

Vet du hva du vil utdanne deg som? ♥Marlind

 • Publisert: 03.jul.2011 @16:03
 • Kategori: Utfordring
 • Kommentarer: 7

The month of June


♥ Endelig kom sommereferien og jeg nøt dagene i solen med vennene mine.


♥ Det ble også en fin dag med shopping og cafékos, med Charlotte.♥ Hyttetur og grillmat hører til sommeren, en kjempe kjekk måte å bruke varme sommerdager på.


♥ I juni prøvde jeg meg også på et nytt bakeverk; Doughnuts. Jeg synes hvertfall de ble veldig gode!


♥ Som kom St. Hans, som ble en veldig koselig og avslappende feiring.


♥ Juni ble avsluttet med 3 dager som leirleder for barn i alderen 2.-5. kl. Kjente jeg hadde savnet å være leder. Kommer bedre bilde når jeg får lagt bildene innpå dataen.

Tenk at det allerede har gått en månde av sommerferien. Skummelt å tenke på hvor fort tiden går! Men det er jo heldigvis forsatt to månder igjen før det er tilbake til skolebenken. Uansett, denne månden har vært veldig fin, selv om været kunne vært bedre. Får håpe det kommer seg i juli da! Hvordan har din månde vært? ♥Marlind

 • Publisert: 01.jul.2011 @16:46
 • Kategori: Måneder
 • Kommentarer: 3

marlind

marlind

17, Arendal

Maria, 16 år, fotografering, danselinjen, sommer, venner, smile.

Kategorier

Arkiv