mars 2011 (marlind)
hits

mars 2011


LONDON CALLING

Om akkurat en uke skal jeg til London. For første gang! Gleder meg utrolig mye, blir en helt ny opplevelse. Men siden det er min første gang, aner jeg ikke hvilke ting som er verdt å besøke. Eller hvilke butikker jeg absolutt må kikke innom. Så har du noen tips til steder jeg må se når jeg er i London? Men husk at jeg bare skal være der i 4 dager, og vi får bare noen få fritimer, så jeg vil få det meste ut av turen.

// superbra redigert bilde jeg vet. Noen må vi jo gjøre i kjedlige timer.

Noen ting jeg hvertfall skal se er Big Ben, musikaler, Primark og River Island. Iik, jeg kjenner sommerfuglene i magen allerede. Men det er vell mer på grunn av flyturen, og alle de ukjente folka i London. Neida, det går nok helt fint, jeg er sikkert like hel når jeg kommer hjem igjen.

Skal du på ferie snart? Er du redd for fly?

♥Marlind • Publisert: 31.mar.2011 @11:06
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

DAG 24 - Noen du gleder deg til

♥Jeg gleder meg til ...

...London om 7 dager

...Bursdagen min som er om en månde

...Sol og sommerferie

   

... jeg gleder meg til jeg skal til syden for første gang, i sommerferien.

...det går ann å gå ut i tynne klær, uten å fryse tærna av meg.

...å gå i kjole og skjørt

   

...jeg er ferdig med alle fremføringene i første klasse.

...å reise til Danmark i gjen, og nyte late dager med venner.

...hver gang jeg ser igjen venner som det er lenge siden jeg har sett.

 

...lære mer om dans

...flere fine dager med vennene mine

... selskapene og andre kosekvelder jeg skal i.

   
//Bildene er fra weheartit.com

Hva gleder du deg til?

♥Marlind

 • Publisert: 30.mar.2011 @11:19
 • Kategori: Utfordring
 • Kommentarer: 2

Overraskelsesselskap for Martine

I går laget jeg og 5 andre venner et overraskelsesselskap for Martine, som følgte 17 år i går. Selv om hun kanskje ikke ble så overrasket som vi trodde hun skulle bli (*kremt, grethe og ola*), var det uansett utrolig koselig. Siv Linda hadde laget kjempe god lasange, og etter på spiste vi oss enda mettere på kaker og muffins. Håper du hadde koselig♥


// Før bursdagsbarnet var kommet

// Hele gjengen, med bursdagsbarnet til venstre

// Kokken vår Siv Linda, som stadig imponerer med ferdighetene sine

// Kaka som jeg (les: Pappa) lagde, stolt over den altså!


Hva synes du om bildene? Pleier dere å overraske vennene deres på bursdagen?

♥Marlind • Publisert: 29.mar.2011 @10:13
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Bilder fra skihelgen


// Kommer kanskje noen bilder som grethe tok, og en video fra trekket, senere i uka.

Det var en kjempe koselig helg, med mye latter, lange dager i trekket, kortspill, snop og gode venner ♥ Forresten, gi beskjed viss dere vil jeg skal fjerne bildene av dere.

Idag har også bestevennina mi bursdag! Gratulerer med dagen, en gang til Martine♥ Håper du hadde en super dag, du fortjener det virkelig! Bilder fra overraskelseselskapet kommer nok i morgen.

Hva synes du om bildene? Gi Martine en bursdagshilsen, da blir hun nok glad!

♥Marlind

 • Publisert: 28.mar.2011 @22:06
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1

atSeoul.com - Koran fashion

Bare en liten anbefaling på en fin fredag som dette. Fant en utrolig søt shoppingside igår, som jeg hørt om i denne videoen. Det er en side med masse koranske klær. Når jeg tenker på koreansk mote, tenker jeg søte klær og masse farger. Og det er akkurat det du finner på denne siden. Selv om mange av klærna er litt for spessielle for min stil, er det også veldig masse søtt inni mellom.

 

I dag reiser jeg forresten til Sauda, men en stor gjeng andre ungdommer. Kommer nok til å bli kjempe koselig, og jeg gleder meg masse! Da blir det ikke blogging i morgen, men vi snakkes på søndag. Forhåopentligvis med mange kjekke bilder og kanskje en video?Forresten beklager for mye skisnakk i det siste, men jeg vil jo nyte snøen når den er her.

Har du sjekke ut nettsiden? Hva synes du om klærna? Hva skal du i helga?

♥Marlind

 • Publisert: 25.mar.2011 @11:23
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Foto; LOVEBeklager for dårlig blogging denne uken, har liten tid til å ta gode bilder eller skrive lange og meningsfulle innlegg. Blir forhåpentligvis bedre neste uke. Den forgje innlegget er forresten slettet hater selv å lese slike innlegg.

Hva synes du om bilder? Hva betyr kjærlighet for deg?

♥Marlind

 • Publisert: 24.mar.2011 @10:18
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 4

The days never return

I dag skal jeg prøve å være effektiv. Det først som står på planen er hvertfall å øve til en stor naturfagprøve. Har forstått mer og mer at jeg må begynne å ta skolen mer serriøst. Så skal jeg også tjene meg litt penger, er jo snart London-tur. Uansett hva dagen bringer, skal jeg hvertfall prøve å få noe ut av den. Er så lei av å sitte inne hele dagen, så nå skal dagene utnyttes til det fulle. Nytt motto; Dagen kommer aldri igjen!


Koser meg med pizza, greit med rester når jeg er skrubbsulten etter en lang skoledag.


Min kjære naturfagbok

Har dere mye prøver for tiden?

♥Marlind

 • Publisert: 22.mar.2011 @17:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

"Nei, det klarer ikke jeg!"

Vi mennesker undervurderer oss selv altfor ofte. Vi tenker for mye på hva folk synes om oss, og tør ikke ta utfordringene.

Denne helga var jeg som sagt med på en forestilling, hvor jeg danset på scenen. Det var mange ganger jeg ville trekke meg, og rett før jeg skulle opp på scene var jeg så tissetrengt og nervøs at det var så vidt jeg kunne stå i ro. Men jeg trakk pusten dypt, og gikk opp på scene. Selve dansen gikk ikke gnirkefritt, og det var flere ganger jeg gjorde feil. Men jeg er likevel glad for at jeg gjorde det, og tok utfordringen.

Altfor ofte er folk redd for å ta nye utfordringer, fordi de er redde for å drite seg ut. Redd for at folk tenker "Herlighet, hvem trur hun at hun er da?". Men innerst inne tror jeg at noen av de egentlig misuner den personen som faktis tar utfordringen på strak arm, uansett om hun failer eller ikke. Jeg misuner hvertfall personer som står opp for seg selv uansett hva andre tenker om en.

Selv om dette innlegget sikkert ikke gir så masse mening, vil jeg gi alle dere som leser dette et råd. Neste gang noen gir deg en utforing; Ta den, og vis at du klarer det! Ikke tvil på deg selv.


link_http://weheartit.com
Samtalepartner og ispirasjonskilde - Siv Linda

Har du tenkt over dette noen gang?

 

 • Publisert: 21.mar.2011 @14:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Produktanbefaling: GarnierBroren min og kjæresten hans var i Polen for noen uker siden, og da kom han hjem med disse produktene til meg. Har egentlig ingen særlig erfaring med garnier produkter fra før av, bare denne her, men ble veldig positivt overrasket!

Nr 1 - Håndkrem: Denne håndkremen er utrolig fet, og gjør hendene supermyke. Jeg har veldig tørre hender, spessielt om vinteren, så denne passet perfekt for meg! Eneste minuset er at den ikke holder så lenge, så jeg må ofte påføre flere ganger på en dag.

Nr 2 Deodorant: Meningen med denne deodoranten er ann den ikke skal sette merker på klærna, så det er ikke flytende væske i den. Den lukter kjempegodt, men jeg synes den er litt vanskelig å påføre. Det er på en måte som å skrubbe et såpestykke i armhulene..

Nr 3 - Bodylotion: En fantastisk lukt, og den gjør huden kjempemyk. Som du ser skal den egentlig lukte litt honning, en lukt som jeg ikke liker, men jeg synes bare den lukter friskt og godt. Holder hele dagen.

Nr 4 - Dagkrem til ansiktet: Denne kremen funker omtrent slik som denne, men er litt fetere. Derfor liker jeg å heller påføre denne om kvelden, slik at den ikke gjør huden min skinnedene og fet. Den er supergod, spessielt om vinteren når jeg blir tørr i ansiktet.

Nr 5 - Ansiktsskrubb: Skal skrive et eget innlegg om denne i et 15-dager innlegg. Men kan hvertfall si at den hjelper mot min hud.

Har du prøvd noen av disse produktene? Forresten vuderer å starte med slike anbefalinger hver søndag, hva synes du om det?

 • Publisert: 20.mar.2011 @20:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 1

DAG 23 - Skriv ned din nåværende ønskeliste// Ny bikini // ringer // Stor veske // Gladiatorsko // Converse sko // Deksel til mobilen // Sommerkjoler //

Siden jeg har bursdag om mindre en to månder, og skal til london om 3 uker passet det fint med dette innlegget. Har egentlig ikke noe spessielt jeg ønsker meg, men selfølgelig litt småting og klær. Mye av dette kommer jeg til å se etter i London, gleder meg! Musikalen i går gikk forresten utrolig bra, og idag blir det to forestilliger til.

Hva ønsker du deg? Noe av det samme som meg kanskje?

♥Marlind

 • Publisert: 19.mar.2011 @11:54
 • Kategori: Utfordring
 • Kommentarer: 5

Musikal i dag


Et gammelt bilden, har ikke hatt tid til å ta noen andre bilder idag. Forresten, ignorer skrivefeilen ...

Idag skal jeg være med i en musikal som koret mitt arrangerer. Det blir nok gøy, selv om jeg egentlig kunne tenkt meg en helg uten program nå. Nei, jeg skal ikke være negativt før det har begynt hvertfall! Ønsk oss lykke til i kveld da.

Hva skal du denne helga?

♥Marlind

 

 • Publisert: 18.mar.2011 @11:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5

Foto; Early in the morning


//Canon EOS 450D, tatt av meg og redigert i iPhoto//

Hva synes du om bildene?

♥Marlind

 • Publisert: 17.mar.2011 @16:34
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 4

Summertime soon

Været blir bedre og bedre for vær dag som går, det samme gjør humøret mitt. Gleder meg utrolig mye til sommer nå, selv om jeg synes 1. klasse har gått alt for fort. Var det ikke nettopp første dag på en helt ny skole? Uansett, denne sommeren skal jeg virkelig nyte. Uansett om været er stygt, eller lommeboka tom! I sommer skal jeg:

♥ Til Spania, Alicante

♥ Kanskje til Danmark

♥ Spise MASSE is !!

♥ Være mye med venner, og få litt farge på kroppen

♥ Rett og slett nyte livet


Bilder fra ifjor. Unnskyld, Grethe jeg lånte bildene dine, håper det er greit

Hva skal du i sommer?

♥Marlind 

 • Publisert: 16.mar.2011 @11:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Nye neglelakker og tumblr

I går brøte jeg shoppingsforbudet mitt på nytt, og handlet meg to nye neglelakker fra Depend, i brun og sjøgrønn.
Denne brune er utrolig nydelig på, en av mine nye favorittfarger. Ignorer de stygge neglene mine.

Forresten, sjekk ut Tumblrprofilen min her. For dere som ikke vet hva Tumblr er, så er den en side hvor du kan legge ut dine egne eller andres bilder. En utrolig fin plass å finne  inspirasjon på!Hva synes du om neglelakkene? Har du tumblr?

♥Marlind

 • Publisert: 15.mar.2011 @16:24
 • Kategori: Shopping
 • Kommentarer: 5

Foto; Face reality


// Tatt med Canon EOS 450D, redigert i Gimp //

Hva synes du om bildet?

♥Marlind

 • Publisert: 14.mar.2011 @11:21
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 2

DAG 22 - Bilder fra tidligere reiser du har vært på

Her er det bilder fra de turene jeg husker best gjennom livet mitt


TT:09, Gjøvik på østlandet. En koselig uke med gode venner, trospåfyll og mange kjekke aktiviteter.


Polen - Berlin 2009. En utrolig innholdsrik tur, hvor vi fikk se mye
om 2. Verdenskrig, som gjorde et stort inntrykk.


Campingtur til Sverige i 2009. En koselig familietur, gøy å se Stockholm og de andre fine stedene i Sverige.


Sør Afrika 2004. Virkelig et minne for livet. 3 fantastiske uker i et varmt og overraskende land!

Har du vært noen av disse plassene? Har du en tur du huske spessielt godt?

♥Marlind • Publisert: 13.mar.2011 @12:50
 • Kategori: Utfordring
 • Kommentarer: 6

Vell hjemme igjen fra fjellet

Nå er jeg endelig hjemme fra fjellet. Det var virkelig deilig å bare slappe helt av og ta livet med ro, men da er det ekstra godt å komme hjem igjen også. Dessverre måtte pappa ha kameraet på fjellet til i morgen, så bildene fra speilrefleksen kommer ikke i kveld. Her er heller noen jeg tok med mobilen idag, beklager kvaliteten.
Bilder fra den 1 (!!) mil lange langrennsturen vi hadde idag. Nydelig vær!

Uansett nå skal jeg ta meg en lang dusj, slappe av med dataen og dessverre jobbe litt med engelsken. For på mandag begynner skolen igjen og da er det fullt kjør med prøver, allerede dagen etter at vi har begynnt igjen. Håper dere har en fin kveld hvertfall! Forresten sendte egentlig inn en mobilblogg i går, men den ble dessverre ikke postet.. Må finne ut hva jeg gjore feil.

Har du hatt en fin helg så langt? Gjør/gjorde du lekser i ferien?

♥Marlind


 • Publisert: 12.mar.2011 @21:24
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3

Fjolls til fjells

Om noen få timer er jeg endelig oppe på fjellet i campingvogna vår igjen. Blir deilig med lange dager i trekket, og koselige kvelder inne i campingvogna. Skal prøve å få mobilblogge hvertfall i morgen. Uansett så snakkes vi på lørdag, forhåpentligivis med mange kjekker bilder.


Har du campingvogn eller hytte på fjellet?

♥Marlind

 • Publisert: 10.mar.2011 @08:37
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1

Anbefaling: Gimp redigeringsprogram

For to uker siden lastet jeg ned programmet Gimp. Jeg hadde aldri prøvd det før, men savnet å ha et redigeringsprogram, utenom det som følgte med macen. Jeg lastet ned en gratisversjon fra internett.

Med en gang jeg startet programmet, forstod jeg null og niks. Det virket kjempe avansert, og det var så vidt jeg klart å åpne et bilde. Men så begynte jeg å se videoer på Youtube, og etter hvert forstod jeg mer og mer. Nå har jeg lært meg noen nye teknikker jeg redigere bildene mine med. Programmet er faktis veldig bra, for meg virker det som en litt annen versjon av Photoshop, selv om jeg aldri har prøvd det selv. Her noen bilder jeg har redigert i Gimp, men husk; Jeg er er forsatt nybegynner, så bildene er veldig amatøraktige.


tutorial her

Tutorial her

Tutorial her


Tutorial her

Mne.blogg.no, har også lagt ut et innlegg med forskjellige gimp tutorial her

Har du prøvd redigeringsprogrammet Gimp? Noen gode tutorials å anbefale meg?

♥Marlind • Publisert: 09.mar.2011 @12:02
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 12

Overnatting og dagens innkjøp

Først; Tusen takk for alle de søte kommentarene på håret mitt i forrige innlegg ♥

Uansett, I går sov jeg over hos bestevenninna mi. Det var superkoselig, og vi fant på mye gøy. Først baket vi sjokoladekjeks, og så filmet vi "må-gjøre-video". Bare for gøy da, den skal ikke ut noen plass! Om kvelden slappet vi av i kjellerstua, med fruktsalat, telys og jentesnakk ♥ Deilig dag, og en fin måte å bruke vinterferien på.

Jeg var også en tur i byen i dag, for å kjøpe gave til min snille mor som fyller året denne helga. Og selv om jeg egentlig har shoppingforbud, ble det to ting på meg også.. Klarte ikke å dy meg!


// Elisabeth Arden produkter - Gave til min mor // Neglelakkfjerne - 15 kr //


// Armbånd 10 stk - 19 kr // Alt fra Cubus

Hva gjorde du i går? Hva synes du om innkjøpene?

♥Marlind

 

 • Publisert: 08.mar.2011 @17:03
 • Kategori: Shopping
 • Kommentarer: 8

Ny sveis - før og etter

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra frisøren. Håret ble en del lysere en jeg hadde tenkt, men det er sikkert bare noe jeg må venne meg til. Deilig å få vekk de slitte tuppene uansett !Hva synes du? Finere før eller nå?

♥Marlind

 • Publisert: 07.mar.2011 @15:50
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 19

Nytt design og header

Nå har jeg faktis skaffet meg helt nytt design. Som du ser er det veldig proft, og langt utenfor mine rekkevidder. Det er laget av http://lenaje.blogg.no/, og jeg er kjermpefornøyd! Du kan få det du også, med å gå innpå lenajegd.blogg.no. Så tusen takk igjen for nydelig design, jeg synes hvertfall bloggen min ser mye bedre ut nå.

Headeren har jeg laget selv. Den er helt enkel og grei, faktis det beste jeg fikk til. Skal prøve å lære litt mer med gimp, så blir det kanskje en ny om en stund. Uansett hva synes du om headeren? Ble den for kjedelig?


Den gamle


Den nye som jeg har nå

Nå skal jeg snart opp til frisøren. Selv om jeg er litt nervøs, gleder jeg meg til litt forandringer. Skal bli gøy å se hvordan det blir. Bestemte meg forresten for lysere striper, skrå pannelugg og etasjer.

Hvilken header synes du var finest? Hva synes du om designet?

♥Marlind

 • Publisert: 07.mar.2011 @11:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1

Hvordan skal jeg klippe meg?

Opp igjennom årene har håret mitt fått gått igjennom litt av hvert. Både permanent, striping, og krafting turpering. Dette har resultert i veldig tørt og slitt hår. Derfor har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det. I morgen skal jeg til frisøren og for å gjøre litt forandring med håret mitt. Som du kan se i headeren har jeg egentlig ikke noen skikkelig farge i håret mitt, en blanding mellom blondt, og lyse brunt. Så jeg har nesten bestemt meg for å striper det lysere og klippe skrålugg, men jeg vil likevel høre deres mening!


Jeg har forskjellige hårfrisyrer opp igjennom årene, hvilken likte du best?

Så synes du jeg skal farge håret mitt lysere og klippe vekk det slitte? Eller beholde det slik jeg har det?

♥Marlind

 • Publisert: 06.mar.2011 @12:11
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

Spørsmål?

Har du noen spørsmål du lurer på er det bare å til å spørre. Jeg svarer på det meste, og forhåpentligvis så raskt som mulig.


Lenaje:

hvorfor blogger du?

hvilke blogger leser du?

favoritt gutte kjendis og jente kjendis?

favoritt mat, drikke?

 

 

// Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy å få tilbakemelding på det jeg skriver, og fordi jeg synes dette er en god måte og forbedre bildene mine. Jeg lærer utrolig mye av å blogge :)

Hvilke blogger jeg leser kan du se her (http://marlind.blogg.no/1298975787_dag_6__10_fine_blogge.html).

Jeg har egentlig ingen favorittkjendiser, men viss jeg må velge noen er det kanskje Selena Gomez og Justin Bieber.

Min favoritt mat er nok Taco. Da kan jeg velge helt selv hva jeg vil ha oppi. Men jeg spiser egentlig det meste. Favoritt drikken min er milkshake, smoothie og cola.

♥Marlind

 • Publisert: 06.mar.2011 @10:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

En hel dag i skitrekket

Nå er jeg kommet hjem fra skitrekket. Hele dagen var super, selv om været ikke var helt på topp hele tiden og bakken var litt hard, koste jeg meg virkelig. Orket ikke å dra med meg speilrefleksen i trekket, men jeg tok noen bilder og filmer med mobilen, så dere får kose dere med de i stedet.
Og ja, jeg kjører med hjelm. Billig livsforsikring kalles det.

video:saudas skisenter

Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene og filmen?

♥Marlind

 • Publisert: 05.mar.2011 @20:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Skiing is a dance, and the mountain always leads

Tipper aller er utrolig lei av å lese om vinterferien, men jeg kan ikke dy meg; NÅ ER DET ENDELIG VINTERFERIE! Denne uken her skal jeg prøve å gjøre mer enn å ligge hjemme på sofaen å slaske meg. Allerede i morgen skal jeg kanskje på fjellet, gleder meg virkelig til å stå på slalom igjen. Altfor lenge siden sist. Ellers har jeg ingen spessielle planer for ferien, men hadde vært gøy å kanskje tatt noen nye header bilder, eller hva?Campingtur på fjelle i fjor, synd det ikke blir noen denne ferien ..

Står du på slalom elle snowboard? Noen ideer til hvordan den nye headeren kan være?

♥Marlind

 • Publisert: 04.mar.2011 @16:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 4

Nettshopping før sommeren

Om akkurat en månde reiser jeg til London. Da blir det shopping for alle pengene. Men på grunn av dette har jeg og noen av de jeg reiser med avtalt et shoppingsforbud frem til vi reiser. Men i det siste har jeg sett litt rundt på sommerklær på internett. Har funnet utrolig masse fint, fra både ellos og laredoute. Jeg har jo tilgodes noe penger fra juegaven fra mamma og pappa, men de skulle jeg egentlig spare til London. Så da er problemet, spare pengene til London, eller bruker de på litt nye sommerklær?Hva ville du gjort? Spart pengene, eller brukt de med en gang? Hva likte du best av klærna?

♥Marlind

 • Publisert: 03.mar.2011 @13:04
 • Kategori: Shopping
 • Kommentarer: 4

Februar


Februar startet rolig med en koselig og avslappende jentekveld ♥


14. februar dro jeg og to andre søte ut på venninnedate, på dolly dimples.


Samme uke var jeg også ute og spiste med Signe og Vilde, kjempe koselig.


I februar kom også litt av det fine været, og jeg gikk fine turer, også når været ikke var på topp.


Måndenen ble avsluttet med Karneval. Gøy og få muligheten til å kle se ut en gang i blandt også.

Februar var en veldig fin måndene, hvor jeg fant på masse kjekt med både nye og gamle venner. Håper mars blir like bra!

Hvordan har februar vært for deg? Hva var måndens høydepunkt?

♥Marlind

 • Publisert: 02.mar.2011 @13:47
 • Kategori: Måneder
 • Kommentarer: 8

DAG 21 - 10 fine blogger


http://donnaogsara.blogg.no/


http://carolinemaria.blogg.no/


http://blogg.idafiskaa.com/


http://fotballfrue.no/


http://andreabadendyck.blogg.no/


http://mewkid.net/


http://caroiz.blogg.no/


http://mne.blogg.no/


http://nailit.blogg.no/


http://piasoe.blogg.no/

De fleste bloggene har jeg vell nevnt før, men her er hvertfall noen av de bloggen jeg leser hver dag.

Leser du noe av disse? Hvilke blogger er dine favoritter?

♥Marlind

 • Publisert: 01.mar.2011 @11:36
 • Kategori: Utfordring
 • Kommentarer: 5

marlind

marlind

17, Arendal

Maria, 16 år, fotografering, danselinjen, sommer, venner, smile.

Kategorier

Arkiv