Verdens beste Siv Linda fyller år i dag

I dag har en av mine aller beste venner bursdag. Min kjære Siv Linda har endelig blitt 17 år! Selv om du kaller meg mini og er høyere enn meg, vil du nok alltid være et halvt år yngre enn meg, lille venn!

Ungdomsskoletiden ble en bra tid på grunn av deg. Du og jeg fant tonen fort det første året, og siden da har vi holdt sammen. Har vært en god del fjortiskrangler opp igjennom årene, alt fra bitchslapping til endeløse dager uten snakking, men det er det som har gjort oss til bestevenner.

Du er en så fantastisk person. Når jeg trenger noen å snakke med, er du bare en telefonsamtale unna. Du hører alltid på alt tullet jeg trenger å få ut, og har alltid noen gode råd å komme meg. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på det. Utenom dette har du en fantastisk personlighet, et smil som sjarmerer de fleste og et nydelig utseende. Vakker på innsiden og utsiden!

Noen personer er rett og slett ment for hverandre. Uansett hvor klisje det høres ut, tror jeg det er sant. Noen personer klikker du bare med, du merker det med en gang dere møtes for første gang. Jeg og Siv Linda er to slike personer. Du er min bestevenn, og jeg vet vi kan klare alt i lag.

Det er sikkert bare du som kommer til å lese alt dette, Siv Linda. Men alle dere andre, kan hvertfall skrive en fin gratulasjon til henne i kommentarfeltet. Da blir hun nok glad!
Gratulerer med dagen vennen. Gleder meg til i kveld, da skal du få den klemmen du fortjener!
Marlind

  • Dato:13.des.2011
  • Klokken:15:50
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Abigail - En god latter forlenger livet.

Dato: 13.des.2011 Klokken: 15:52

Gratulere henne:D

SivL

Dato: 13.des.2011 Klokken: 17:10

Eg må innrømma det, eg elske detta innlegget! Serr, det betyr ganske så møkje for meg detta innlegget, ska kopieras ut og limast på veggen.

Du e bestevennen min, og uten deg så hadde livet vorre pretty empty, merkelig og ikje så løye. Takk for detta Maria og eg e så vanvittig glad i deg!

JennyTh★

Dato: 13.des.2011 Klokken: 17:21

Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

hits