Dag 34 - 5 ting som er bra med livet ditt akkuret nå

Jeg er utrolig takknemlig for livet mitt. Selv om jeg over hode ikke sier at jeg har noe perfekt drømmeliv, velger jeg å se på de positive tingene jeg har i livet mitt. Livet går opp og ned hele tiden, men det er alltid noe å være takknemlig for. Her er noen av tingene som får meg til å smile litt ekstra for tiden:


1. At jeg har så mange fantastiske venner som jeg vet alltid vil være der for meg. Jeg vet det kanskje høres veldig klisje ut, men jeg utrolig heldig for at vennene mine har holdt ut med meg. Tenk for en fantastisk tilfeldighet at jeg møtte akkurat disse menneskene ?!


2. Tro det eller ei - men jeg er faktisk glad for at høsten er på vei! Høstshopping er ekstra gøy; varme strikkegensere, fargerike skjerf og fine ytterjakker. Høsten gir meg også en ektra grunn til å sitte inne å gjøre ingen verdens ting.


3. Jeg er glad over å være tilbake på skolen igjen. Det er deilig å begynne igjen dansetimene, og selfølgelig se klassen min. Det er gøy når valgene jeg velger viser seg å være rett for meg.


4. Familien min får meg til å smile. Selv om jeg svarer surt tilbake når de maser om morgenen, er jeg innerst inne glad for at de bryr seg. Selv om brødrene min irriterer meg til de grader av og til, kunne jeg ikke klart meg uten dem.


5. Bare tanken på alt det kjekke jeg skal oppleve frem over, gjør meg glad innvendig!

Hva får deg til å smile akkurat nå? ♥ Marlind

  • Dato:29.aug.2011
  • Klokken:09:37
  • Kategori:
  • Utfordring
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Siv L

Dato: 29.aug.2011 Klokken: 16:08

Deg <3

Skriv en ny kommentar

hits