Dag 41 - Fortell hva du skal i sommer

I sommer skal jeg ...

... to uker til Spania, Alicante, med familien min. Gleder meg utrolig mye, med tanken på at dette er min første sydentur noen sinne. Og selfølgelig bare det å komme seg vekk til varmere strøk.

Bilder fra Google

...en uke til Danmark med Martine og sigrid. Skal bo i en liten søt by som heter Løkken. Var her for to år siden, og det er e utrolig fin plass med mange muligheter. Til nå har vi hvertfall planlagt Fårup fornøyelsespark, shopping i Ålborg, og soling på stranden.

Bilder fra Google

...neste uke reiser jeg på leir med bestevenninna mi. Vi skal være leder på barn fra 2.-5. klasse, og de har meldt strålende vær alle dagene. Et stort pluss! Skal forresten også kanskje på hyttetur neste uke, håper det blir noe av det.
 

... være hjemme og kose meg med venner og familie. Har en lang liste med ting vi skal gjøre i sommer, og jeg har store planer om å utføre mest mulig på den. Noen av dem er bading, sykkelturer, jentekvelder og alt annet som hører til sommeren. Livet er herlig når du kan nyte sommeren og bare gjøre akkurat det du vil!


Hva skal du i sommer? Hva gleder du deg mest til?
♥Marlind

 

  • Dato:21.jun.2011
  • Klokken:17:43
  • Kategori:
  • Utfordring
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Noraa<3

Dato: 21.jun.2011 Klokken: 20:40

Skal bare kose meg etter mye skolearbeid<3

Celine - hverdag og foto

Dato: 21.jun.2011 Klokken: 20:57

så koselig! har vært i alicante før, det er fint der :-)

leah - komenterer tilbake <3

Dato: 22.jun.2011 Klokken: 11:48

skal til spania med familien men nabo familien en annen familie jeg ikke kjenner og en til og helt random skulle en i klassen og feteren min, kjeresten hans og den lille babyen til samme sted.... tror det var alle XD fin blogg ;)

<3 Andrine og Vilde

Dato: 22.jun.2011 Klokken: 14:22

Jeg skal også til Spania : )

Kos deg mye i sommer!

Skriv en ny kommentar

hits