"Nei, det klarer ikke jeg!"

Vi mennesker undervurderer oss selv altfor ofte. Vi tenker for mye på hva folk synes om oss, og tør ikke ta utfordringene.

Denne helga var jeg som sagt med på en forestilling, hvor jeg danset på scenen. Det var mange ganger jeg ville trekke meg, og rett før jeg skulle opp på scene var jeg så tissetrengt og nervøs at det var så vidt jeg kunne stå i ro. Men jeg trakk pusten dypt, og gikk opp på scene. Selve dansen gikk ikke gnirkefritt, og det var flere ganger jeg gjorde feil. Men jeg er likevel glad for at jeg gjorde det, og tok utfordringen.

Altfor ofte er folk redd for å ta nye utfordringer, fordi de er redde for å drite seg ut. Redd for at folk tenker "Herlighet, hvem trur hun at hun er da?". Men innerst inne tror jeg at noen av de egentlig misuner den personen som faktis tar utfordringen på strak arm, uansett om hun failer eller ikke. Jeg misuner hvertfall personer som står opp for seg selv uansett hva andre tenker om en.

Selv om dette innlegget sikkert ikke gir så masse mening, vil jeg gi alle dere som leser dette et råd. Neste gang noen gir deg en utforing; Ta den, og vis at du klarer det! Ikke tvil på deg selv.


link_http://weheartit.com
Samtalepartner og ispirasjonskilde - Siv Linda

Har du tenkt over dette noen gang?

 

  • Dato:21.mar.2011
  • Klokken:14:26
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Malene Aksland

Dato: 21.mar.2011 Klokken: 14:27

Intrisert i gratis sminke? Link på mitt nyeste innlegg.. Om det faller i interesse :D

Siv Linda

Dato: 21.mar.2011 Klokken: 16:16

ÅÅ, du e så flink! bra innlegg og meiningar!!

love u!

carinacharlotte

Dato: 22.mar.2011 Klokken: 11:12

sant, veldig enig! fint skrevet :D

Skriv en ny kommentar

hits