Produktanbefaling: GarnierBroren min og kjæresten hans var i Polen for noen uker siden, og da kom han hjem med disse produktene til meg. Har egentlig ingen særlig erfaring med garnier produkter fra før av, bare denne her, men ble veldig positivt overrasket!

Nr 1 - Håndkrem: Denne håndkremen er utrolig fet, og gjør hendene supermyke. Jeg har veldig tørre hender, spessielt om vinteren, så denne passet perfekt for meg! Eneste minuset er at den ikke holder så lenge, så jeg må ofte påføre flere ganger på en dag.

Nr 2 Deodorant: Meningen med denne deodoranten er ann den ikke skal sette merker på klærna, så det er ikke flytende væske i den. Den lukter kjempegodt, men jeg synes den er litt vanskelig å påføre. Det er på en måte som å skrubbe et såpestykke i armhulene..

Nr 3 - Bodylotion: En fantastisk lukt, og den gjør huden kjempemyk. Som du ser skal den egentlig lukte litt honning, en lukt som jeg ikke liker, men jeg synes bare den lukter friskt og godt. Holder hele dagen.

Nr 4 - Dagkrem til ansiktet: Denne kremen funker omtrent slik som denne, men er litt fetere. Derfor liker jeg å heller påføre denne om kvelden, slik at den ikke gjør huden min skinnedene og fet. Den er supergod, spessielt om vinteren når jeg blir tørr i ansiktet.

Nr 5 - Ansiktsskrubb: Skal skrive et eget innlegg om denne i et 15-dager innlegg. Men kan hvertfall si at den hjelper mot min hud.

Har du prøvd noen av disse produktene? Forresten vuderer å starte med slike anbefalinger hver søndag, hva synes du om det?

  • Dato:20.mar.2011
  • Klokken:20:05
  • Kategori:
  • Anbefalinger
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

carinacharlotte

Dato: 21.mar.2011 Klokken: 14:05

bra tips!

Skriv en ny kommentar

hits