Slik går nu dagan

Nesten rett etter at jeg postet innlegget om mobilen min, ble den ødelagte. Så igår var jeg på kjøpesenteret og kjøpte meg en ny. Var egentlig i veldig tvil, men med en gang ekspeditøren dro opp den rosa mobilen var det ikke noe spørsmål; Den skulle jeg ha !! Den er en Sony Ericson, xperia. Kan ikke si så mye om den enda, har jo bare hatt den en dag, men kanskje det kommer et innlegg om den.Dere må dessverre nøye dere med web idag

Ellers stresser jeg med skolen, og nå har vi et prosjekt om verdighet. Dette er jo både spennende, kjempe gøy og sosialt. Selv om mye av tiden går til å øve på skolen da, gjør det ingenting siden jeg koser meg med gruppa mi. Veldig veldig sosialt..Er og blir en looner må jeg nok si.. neida bildet lyver !

Denne helga skal jeg på en festivalen her på karmøy, noe som sikkert blir veldig gøy. Gleder meg hvertfall til å lære mange nye sanger, og være med vennene mine. For dere som bor rundt karmøy og haugesund, vil jeg anbefale å stikke innom Karmøy Gospel Festival på søndag!

Har du noen planer for helga da?

MARLIND.BLOGG.NO

  • Dato:28.okt.2010
  • Klokken:20:55
  • Kategori:
  • Hverdag
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Stine Marie

Dato: 29.okt.2010 Klokken: 22:06

heisann. ville bare si at nå kan du gå inn å se på de fotoene som er lagt ut fra fotokonkurransen du meldte deg på :D !

issekri

Dato: 30.okt.2010 Klokken: 01:28

Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen, bare ta det med ro ^^

Kriistin- kommenterer alltid tilbake!

Dato: 30.okt.2010 Klokken: 07:37

Nope... Veldig bra blogg! :)

Lilli

Dato: 31.okt.2010 Klokken: 22:07

Stilig tlf :)

Skriv en ny kommentar

hits