Fotoblogger jeg leser hver dag

Jeg er en av de trofaste brukerene av bloglovin.com. For dere som ikke vet hva det er, så er det en side hvor du skriver inn de bloggene som du leser. Og da når e av bloggerene har opptattert kommer det opp som en ny post. På denne måten slipper du å sjekke om alle har opptattert. Rett og slett genialt.

Jeg er innom bloglovin hver dag, av og til flere ganger til dagen. Ja, du kan gjerne kalle meg avhengig. Jeg leser utrolig mange blogger, men her av noen av de som jeg syns fortjener å bli nevnt. Her viser jeg noen foto bloggere som ikke er som ikke ligger på topplisten, men det er sikkert mange som har hørt om de uansett.

 

Carolinemaria.blogg.no - En utrolig søt jente. Bildene hennes er rett og slett supre. De er noe utenom det vanlige, og en enorm inspirasjon. Bloggen handler om livet hennes, mote og selfølgelig om fotografering.

 

Drea.se - Andrea har en kjempe søt blogg, med kjempe fine bilder. Hun har eget studio, og du ser veldig godt at hun kan dette med fotografering. Hun er også mamma til en søt jente på litt over et år. Bildene som hun tar av datteren er fantastiske, og ser helt proffe ut, men samtidig veldig naturlige.

 

Mewkid.blogg.no - Digger at denne jenta tør å ha en egne stil. Hun skiller seg ut med sine fargeglade og unike klær. Bildene hennes er også veldig fine og søte. Måten hun skriver på er også veldig bra, og hun får frem mange gode punkter.

 http://blogg.idafiskaa.com/ - En fotoblogg uten om de vanlige, spessielt for alderen til denne jenta. Hun går bare i 1. vgs, men likevell ser det ut som hun er en fullutdannet fotograf.

 

MARLIND.BLOGG.NO

  • Dato:11.okt.2010
  • Klokken:21:11
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

mewkid

Dato: 11.okt.2010 Klokken: 21:23

// Så koselig skrevet! Tusen takk:)!

Ida-Marie Fiskaa, Photography

Dato: 11.okt.2010 Klokken: 21:29

aaaaw. tusen tusen takk for den lille, men fine omtalen. betyr så mye :)

CAROLINE MARIA

Dato: 11.okt.2010 Klokken: 21:36

// jaja, selvfølgelig :D

tusen takk forresten :) blir alltid like glad når noen omtaler bloggen min! ;)

Drea

Dato: 11.okt.2010 Klokken: 21:42

Takk for veldig fin omtale! :) Kjempehyggelig!

Linn Kleppa

Dato: 11.okt.2010 Klokken: 23:32

Flotte fotoblogger du har nevnt over her. :)

Skriv en ny kommentar

hits